Digitaste

Inhoud bewerken

Ameiveld 7, 9400 Ninove

Bestelzuil in Ninove

Met een bestelzuil in de zaak kunnen klanten in Ninove op hun gemak door het volledige menu bladeren op de bestelzuilen, inclusief foto’s en gedetailleerde informatie over gerechten. Dit moedigt hen aan om meer te bestellen en verhoogt de tevredenheid over hun ervaring in jouw zaak.

Tijdsbesparing

Door de centralisatie van bestellingen en het vermogen om prijzen direct aan te passen vanuit één systeem, verlies je geen kostbare tijd aan het noteren van bestellingen of het handmatig wijzigen van prijzen.

Eén centrale plek voor bestellingen

Met onze integratie kunnen één of meerdere bestelzuilen in Ninove worden gekoppeld aan het POS kassasysteem. Alle bestellingen komen binnen op één centrale plek, waardoor je een gestroomlijnd overzicht hebt van alle orders.

Live prijsaanpassingen

Je kunt vanaf deze centrale locatie alle prijsaanpassingen live doorvoeren. Dit biedt de flexibiliteit om snel en efficiënt wijzigingen in het menu door te voeren zonder handmatige aanpassingen op verschillende plaatsen.

Bij het koppelen van je webshop kunnen deze prijzen ook vanaf een centrale locatie live aangepast worden.

Ninove

Waarom kiezen voor een bestelzuil in Ninove?

Met een bestelzuil in jouw zaak profiteer je van talloze voordelen die niet alleen de tevredenheid van je klanten verhogen, maar ook de efficiëntie van je bedrijfsvoering verbeteren.

Klanten kunnen op hun gemak het volledige menu bekijken, inclusief foto’s en gedetailleerde informatie over gerechten, waardoor ze een betere ervaring hebben tijdens het bestellen.

Dankzij de integratie met ons CLOUD kassasysteem komen alle bestellingen binnen op één centrale plek, waardoor je een gestroomlijnd overzicht hebt en snel wijzigingen kunt doorvoeren.

Je kunt vanaf deze centrale locatie alle prijsaanpassingen live doorvoeren, waardoor je snel en efficiënt wijzigingen in het menu kunt aanbrengen zonder handmatige aanpassingen op verschillende plaatsen.

Op zoek naar een bestelzuil in Ninove?

Wij zijn er klaar voor om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem contact op en laten we jouw ideeën tot leven brengen.