Digitaste

Inhoud bewerken

Ameiveld 7, 9400 Ninove

Retail Kassasysteem

Ons Retail Kassasysteem is ontworpen om winkelbeheer te optimaliseren, ongeacht het type retailwinkel. Of je nu een boetiek, supermarkt, elektronicawinkel of een andere retailonderneming hebt, ons kassasysteem biedt de tools die je nodig hebt om soepel te opereren.

Ons doel is om een kassasysteem te bieden dat perfect aansluit op de unieke behoeften van jouw retailwinkel. We begrijpen de uitdagingen waarmee retailers worden geconfronteerd en streven ernaar om een oplossing te bieden die niet alleen het dagelijkse beheer vergemakkelijkt, maar ook groei en succes stimuleert.

Onze kassa is klaar voor direct gebruik in jouw winkel, maar biedt ook de mogelijkheid om naadloos te worden gekoppeld aan jouw webshop.

Functionaliteiten

Klantbeheer

Bouw sterke klantrelaties op door klantgegevens te beheren en loyaliteitsprogramma's aan te bieden. Personaliseer diensten en aanbiedingen voor een gepersonaliseerde klantervaring.

Voorraadbeheer

Vereenvoudig bestellingen en beheer moeiteloos de voorraadniveaus, waardoor je in staat bent om beter in te spelen op de vraag van jouw klanten.

Rapportage & analyse

Krijg diepgaand inzicht in jouw winkelprestaties met gedetailleerde rapporten en analyses. Monitor verkoopcijfers, voorraadniveaus en trends om slimme zakelijke beslissingen te nemen.

Leveranciersbeheer

Leveranciersinformatie beheren, bestellingen te plaatsen en betalingen verwerken, allemaal vanuit één centrale locatie. Optimaliseer jouw voorraadbeheer door samen te werken met jouw leveranciers en houd grip op jouw inkoopproces.

Boekhouding

Vereenvoudig het boekhoudproces door transacties direct in het systeem vast te leggen, inkomsten en uitgaven te volgen, facturen te genereren en rapporten te genereren die voldoen aan boekhoudkundige vereisten.

Kortingen

Creëer verschillende kortingsregels op basis van aankoopbedragen, specifieke producten of klantgroepen. Hiermee stimuleer je klanttevredenheid en loyaliteit.

Uitbreidingen

Integratie betaalterminal

Je kan jouw betaalterminal rechtstreeks koppelen aan de kassa. Hierdoor hoef je het bedrag niet handmatig in te voeren op de betaalterminal. Het aankoopbedrag wordt automatisch gesynchroniseerd tussen de kassa en de betaalterminal, wat zorgt voor een vlottere en nauwkeurige transactieverwerking.

Barcode scanners

Hiermee scan je producten snel en nauwkeurig, waardoor het afrekenproces efficiënter verloopt. Dankzij deze integratie worden producten direct herkend en toegevoegd aan het verkooppunt, wat zorgt voor een vlotte en foutloze afhandeling bij het afrekenen.

Barcode scanners

Hiermee scan je producten snel en nauwkeurig, waardoor het afrekenproces efficiënter verloopt. Dankzij deze integratie worden producten direct herkend en toegevoegd aan het verkooppunt, wat zorgt voor een vlotte en foutloze afhandeling bij het afrekenen.