Digitaste

Inhoud bewerken

Ameiveld 7, 9400 Ninove

GKS - Kassasysteem

Ons kassasysteem voor horeca en retail biedt een breed scala aan functies om jouw bedrijfsvoering te verbeteren. Van eenvoudige transacties tot voorraadbeheer en rapportage, wij bieden oplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen en groei mogelijk maken.

Perfect geschikt voor jouw horeca- of retailzaak. Compatibel met vrijwel elke Kassa PC die draait op een recente versie van Windows OS. Ook naadloos te gebruiken op iPad®, Android® & Windows® tablets en kiosken.

Met moeiteloze integraties van barcode scanners, winkelweegschalen, RFID gebruikersaanmelding en meer, is het gebruik eenvoudig en efficiënt.

Beheer uw zaak moeiteloos via de cloud, waarbij een webpanel alle mogelijkheden biedt om uw zaak te optimaliseren en te laten groeien. 

Kassasysteem voor horeca en retail

Horeca

Ons kassasysteem kan gebruikt worden voor oa.: frituren, pitazaken, restaurants, pizzeria, slagerij, bakkerij, bar, tea-room, fastfood,...

Retail

Oa.: Klerenwinkels, schoonheidssalons, schoenenwinkels, brillenwinkels, dierenspeciaalzaken, sportwinkels,...

Uitbreidingen

Webshop koppeling

Koppel moeiteloos ons online bestelplatform of jouw e-commerce webshop aan de kassa. Bespaar tijd door niet langer gegevens over te typen en maximaliseer efficiëntie.

Betaalterminals

Koppel je betaalterminal aan de kassa voor een naadloze ervaring. Met deze integratie wordt het bedrag automatisch doorgestuurd naar de betaalterminal, wat zorgt voor een efficiënte en vlotte afhandeling van betalingen.

Personeelsbeheer

Nauwkeurig personeelsbeheer van planning tot communicatie en tijdsregistratie. Eenvoudig omgaan met afwezigheid, verlof, ziekte en secundaire zaken zoals verzekeringen, onkosten en bedrijfswagens.

Customer loyalty

Identificeer en beloon terugkerende klanten en zij die veel bijdragen aan uw zaak, waardoor uw onderneming groeit.

Marketing

Krachtige tools voor marketingkoppelingen: communiceer via e-mail, sms, post en sociale media. Automatiseer marketing met speciaal ontwikkelde pagina's voor leadgeneratie, abonneeregistratie en evenementen.

Boekhouding

Naadloze integratie voor vlotte boekhoudprocessen. Snel en efficiënt voor betere inzichten en besluitvorming.