Digitaste

Inhoud bewerken

Ameiveld 7, 9400 Ninove

Logo & huisstijl

Een sterk logo en een consistente huisstijl zijn de kern van je merk en essentieel voor het maken van een blijvende indruk. Bij Digitaste werken we nauw samen om een logo & huisstijl ontwerp te creëren dat niet alleen de essentie van jouw merk vastlegt, maar ook een verhaal vertelt. Deze huisstijl kun je consequent doorvoeren naar je website, sociale media, visitekaartjes, bedrijfswagens en andere zakelijke uitingen die je bij ons kunt laten ontwerpen.

Unieke huisstijl

Een logo en huisstijl ontwerp die consistent doorgetrokken worden is de lijm die alle elementen van je merk samenbrengt. Van kleurenpaletten tot typografie en grafische elementen, streven we ernaar om een samenhangende visuele identiteit te creëren die je merk versterkt en herkenbaar maakt. 

Het hebben van een website biedt een permanente, toegankelijke ruimte waar potentiële klanten uw bedrijf kunnen ontdekken, informatie kunnen vinden en contact kunnen leggen, op elk gewenst moment, waar ze zich ook bevinden.

Waarom een professioneel logo?

Een professioneel logo is de sleutel tot een blijvende indruk. Het versterkt je merkidentiteit, bevordert herkenning en onderscheidt je van de concurrentie. Met een goed ontworpen logo communiceer je direct je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Het is de eerste stap naar een sterke visuele identiteit die je bedrijf in de schijnwerpers plaatst.

Wat mag je verwachten?

Bij Digitaste streven we ernaar om aan jouw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. Wanneer je met ons samenwerkt voor je logo, bieden we:

  • 5 Verschillende Logo Concepten: We starten met het presenteren van 5 unieke concepten en van daaruit werken we verder.
  • Logo Icoontje (indien mogelijk): Een extra toevoeging, afhankelijk van het ontwerp en de mogelijkheden.
  • Alle Nodige Bestanden: We voorzien je van alle benodigde bestanden voor diverse toepassingen.
  • Onbeperkte Revisies: We staan open voor revisies, zodat het uiteindelijke logo perfect aansluit bij jouw visie en behoeften.
 

Ons doel is om samen met jou een logo te creëren waar je trots op bent en dat perfect past bij de uitstraling van jouw merk.

Ontwerp & drukwerk visitekaartjes

Laat een blijvende indruk achter met onze hoogwaardige visitekaartjes, speciaal ontworpen en professioneel geprint door ons. Met onze complete service ontvang je maar liefst 500 visitekaartjes, perfect om jouw zakelijke uitstraling naar een hoger niveau te tillen.