Digitaste

Inhoud bewerken

Ameiveld 7, 9400 Ninove

POS Kassa Ninove

Onze POS Kassa in Ninove bieden een breed scala aan functies om jouw bedrijfsvoering te verbeteren. Van eenvoudige transacties tot voorraadbeheer en rapportage, wij bieden oplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen en groei mogelijk maken.

Perfect geschikt voor jouw zaak in Ninove. Compatibel met vrijwel elke Kassa PC die draait op een recente versie van Windows OS. Ook naadloos te gebruiken op iPad®, Android® & Windows® tablets en kiosken.

Met moeiteloze integraties van barcode scanners, winkelweegschalen, RFID gebruikersaanmelding en meer, is het gebruik eenvoudig en efficiënt.

Beheer je zaak moeiteloos via de cloud, waarbij een webpanel alle mogelijkheden biedt om je zaak te optimaliseren en te laten groeien.

Kassasysteem voor horeca en retail

Horeca

Ons kassasysteem kan gebruikt worden voor oa.: frituren, pitazaken, restaurants, pizzeria, slagerij, bakkerij, bar, tea-room, fastfood,...

Retail

Oa.: Klerenwinkels, schoonheidssalons, schoenenwinkels, brillenwinkels, dierenspeciaalzaken, sportwinkels,...

Uitbreidingen

Webshop koppeling

Koppel moeiteloos ons online bestelplatform of jouw e-commerce webshop aan de kassa. Bespaar tijd door niet langer gegevens over te typen en maximaliseer efficiëntie.

Betaalterminals

Koppel je betaalterminal aan de kassa voor een naadloze ervaring. Met deze integratie wordt het bedrag automatisch doorgestuurd naar de betaalterminal, wat zorgt voor een efficiënte en vlotte afhandeling van betalingen.

Personeelsbeheer

Nauwkeurig personeelsbeheer van planning tot communicatie en tijdsregistratie. Eenvoudig omgaan met afwezigheid, verlof, ziekte en secundaire zaken zoals verzekeringen, onkosten en bedrijfswagens.

Customer loyalty

Identificeer en beloon terugkerende klanten en zij die veel bijdragen aan uw zaak, waardoor uw onderneming groeit.

Marketing

Krachtige tools voor marketingkoppelingen: communiceer via e-mail, sms, post en sociale media. Automatiseer marketing met speciaal ontwikkelde pagina's voor leadgeneratie, abonneeregistratie en evenementen.

Boekhouding

Naadloze integratie voor vlotte boekhoudprocessen. Snel en efficiënt voor betere inzichten en besluitvorming.

Ninove

Verbeter je bedrijfsvoering met een POS Kassa.

Wil je je bedrijfsvoering optimaliseren en de efficiëntie verhogen in Ninove? Neem vandaag nog contact op met Digitaste en ontdek hoe ons POS Kassa je kan helpen om je doelen te bereiken. Met onze expertise en toewijding aan klanttevredenheid staan we klaar om je te ondersteunen bij het succes van je onderneming.

Onze kassasystemen zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor ze gemakkelijk te leren en te gebruiken zijn voor al je medewerkers.

We bieden uitstekende ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat je kassasysteem altijd optimaal werkt.

Voordelen van onze POS Kassa Ninove

Optimale Efficiëntie

Verbeter de operationele efficiëntie van jouw horecaonderneming met intuïtieve en geavanceerde kassasystemen die speciaal zijn afgestemd op jouw behoeften.

Voorraadbeheer

Vereenvoudig bestellingen en beheer moeiteloos de voorraadniveaus, waardoor je in staat bent om beter in te spelen op de vraag van jouw klanten.

Gebruiksvriendelijkheid

Intuïtieve interface en eenvoudig te gebruiken functies zorgen voor een soepele bediening, zelfs tijdens drukke periodes.

Aanpasbaar

Onze kassasystemen zijn aanpasbaar en kunnen worden geconfigureerd om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw horecazaak, of het nu gaat om een restaurant, café, bar of hotel.

CloudKassa

Onze Cloudkassa zorgt voor een naadloze ervaring doordat alles in de cloud wordt beheerd. Bij eventuele internetproblemen blijft de kassa operationeel.

Eigen beheer

Volledige controle over prijslijsten, categorieën, producten en keukenberichten. Activeer eenvoudig instellingen en functies, zoals menu pop-ups, voor een efficiënt beheer van jouw bedrijf.

Op zoek naar een kassasysteem in Ninove?

Wij zijn er klaar voor om jouw visie werkelijkheid te maken. Neem contact op en laten we jouw ideeën tot leven brengen.